Videotulen raadsvergadering donderdag 26 maart 2015 online

Videotulen raadsvergadering donderdag 26 maart 2015 online

blik op de voorzitterDe videotulen van de gemeenteraad van 26 maart 2015 staan online. Videotulen zijn de audiovisuele vorm van notulen. Hier is per raadslid te zien wat deze gezegd of heeft gestemd. Onder de agendapunten en stukken ziet u de namen van de raadsleden staan. In de rechterbalk ziet u filters per spreker en per onderwerp. Per spreker ziet u wat deze tijdens de vergadering gezegd heeft.

Op het tabblad Raad ziet u de raadsleden per partij staan. Als u klikt op de foto ziet u de contactgegevens.

De opname van een vergadering wordt opgeknipt op agendapunt en spreker. Zo is gemakkelijk terug te vinden wat de bijdrage is van een bepaalde spreker of wat er is gezegd bij een bepaald agendapunt.

De sprekersvolgorde wordt onder de agendastukken weergegeven.