Vergaderingen gemeenteraad vanaf 8 mei live te volgen via de website

Vergaderingen gemeenteraad vanaf 8 mei live te volgen via de website

Digitaal Fotoarchief OegstgeestVanaf donderdag 8 mei 2014 kunnen geïnteresseerden alle openbare gemeenteraadsvergaderingen van Oegstgeest voor het eerst live volgen via oegstgeest.raadsinformatie.nl. Op die dag worden zowel de vergaderingen van de commissie Burger als van de commissie Ruimte live uitgezonden via internet. De gemeenteraad van Oegstgeest wil hiermee de transparantie en communicatie naar de inwoners bevorderen.

Live-uitzending
Daags na de vergadering zijn alle videobeelden ook te vinden in de kalender van eerdergenoemde website. Iedereen kan dan terugzien en beluisteren wat in de vergadering is besproken. Naast de raadsleden, voorzitter van de raad en wethouders zijn ook eventuele insprekers tijdens een vergadering te zien en te horen.

Notulen
Tot het zomerreces komen naast de videonotulen ook de geschreven notulen op de website te staan. Vanaf september 2014 worden de geschreven notulen geheel vervangen door de videonotulen. Uiteraard blijft de wettelijk verplichte besluitenlijst bestaan.Op de website gemeenteraad.oegstgeest.nl staat een link naar de live-uitzendingen en de videonotulen.
Uiteraard blijft u welkom om naar het gemeentehuis van Oegstgeest te komen voor het bijwonen van vergaderingen van de gemeenteraad.