Update 18 maart 2020: raadsbijeenkomsten

Update 18 maart 2020: raadsbijeenkomsten

De gemeenteraad stelt de gezondheid van inwoners, medewerkers en de raads- en commissieleden voorop. Daarom hebben we met elkaar gekeken op welke manier we de komende raadsvergadering en commissie plaats laten vinden.

• Besluitvormende raadsvergadering 26 maart 2020

Om tot een raadsbesluit te komen is de gemeenteraad verplicht om een raadsvergadering te houden. Zonder de raadsvergadering mag de gemeenteraad geen raadsbesluiten nemen. Daarom is er gekozen om de besluitvormende raadsvergadering van donderdag 26 maart 2020 door te laten gaan, maar op een andere manier vorm te geven dan normaal. Deze raadsvergadering vindt plaats zonder publiek. Uiteraard kan iedereen de vergadering live online kijken via de website https://oegstgeest.raadsinformatie.nl/

Wilt u weten waar de gemeenteraad een besluit overneemt tijdens deze raadsvergadering? Bekijk dan de agenda.

• Commissie Ruimte en Burger 2 april 2020

De commissie Ruimte en Burger van donderdag 2 april 2020 vervalt. De stukken op de agenda van deze commissie gaan zonder bespreking door naar de besluitvormende raadsvergadering van donderdag 24 april 2020.

Heeft u vragen over de genomen maatregelen? Neem dan contact op met de griffie van gemeente Oegstgeest: griffie@oegstgeest.nl.