Een avond raadslid zijn?

Een avond raadslid zijn?

Deze avond kunt u kennismaken met de raadsleden en de burgemeester. U hoort wat het betekent om raadslid te zijn. U gaat zelf ook actief aan de slag in een debat. In het programma is volop de gelegenheid om vragen te stellen.

De avond is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de lokale politiek en overweegt politiek actief te worden.  Lid zijn van een politieke partij of ervaring hebben in de politiek is niet nodig.
Actief worden kan overigens op vele manieren: als raadslid, steunfractielid, ondersteuner van een fractie, als deskundige op een specifiek gebied, in het bestuur van de afdeling, rond campagnes etc..

19:15 uur inloop koffie/thee

19:30 uur welkomstwoord door burgemeester Emile Jaensch

19.35 uur Alex Klein van Debat.nl opent de informatiemarkt:

• interactieve quiz: hoe staat het met uw kennis over de gemeenteraad Oegstgeest?
  • pauze, waarin u kunt praten met raadsleden over het raadslid zijn
  • mini-debat met als fictief onderwerp: ‘De Klinkenbergerplas dempen en hier een groot evenemententerrein van maken voor festivals’.
  • afsluitende borrel

De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis Oegstgeest, Rhijngeesterstraatweg 13.

Aanmelden kan via griffie@oegstgeest.nl tot 24 maart.

Volg de gemeenteraad van Oegstgeest op:
www.facebook.com/raadoegstgeest
www.twitter.com/raadoegstgeest