Donderdag 11 oktober: 19.00 commissie Regiozaken / 20.00 uur Oordeelsvormende raadsbijeenkomsten Burger en Ruimte

Donderdag 11 oktober vinden er meerdere raadsbijeenkomsten plaats op het gemeentehuis van gemeente Oegstgeest. Om 19.00 uur start de vergadering commissie 'Regiozaken'. Vanaf 20.00 uur vindt er in de Raadzaal de oordeelvormende vergadering 'Ruimte' plaats en in de Trouwzaal vindt de oordeelvormende vergadering 'Burger' plaats.

Vergadering commissie Regiozaken – aanvang 19.00 uur

• Voorbespreking vergadering van het Algemeen Bestuur Holland Rijnland van 17  oktober 2018.
  • Werkwijze commissie Regiozaken.

Oordeelsvormende raadsbijeenkomst Burger - aanvang 20.00 uur

• Prioriteiten integrale veiligheid 2019-2022.
  • Bijdrageregeling maatschappelijke participatie voor volwassenen.
  • RKC-rapport ‘De burger neemt het initiatief’.

Oordeelsvormende raadsbijeenkomst Ruimte - aanvang 20.00 uur

• Geen wensen en bedenkingen te uiten ten aanzien van het wijzigingsplan Duivenvoordestraat maatschappelijke voorzieningen.
  • Vaststellen bestemmingsplan Oranje Nassau.

U bent natuurlijk van harte welkom om de raadsbijeenkomst bij te wonen. Ook kunt u de vergadering thuis live volgen of later terugkijken via de website van gemeenteraad Oegstgeest.

Download ook de app RaadDigitaal voor Android en Apple voor de agenda en de vergaderstukken van de gemeenteraad van Oegstgeest.

VOLG HET LIVE ONLINE!