Besluitvormende raadsvergadering van woensdag 20 mei VERPLAATST naar maandag 25 mei!

Wegens een grote ICT-storing kan de digitale raadsvergadering vanavond niet doorgaan. De ICT-problemen liggen buiten de macht van Gemeente Oegstgeest, waardoor we niet op korte termijn de problemen kunnen oplossen.

De besluitvormende raadsvergadering van woensdag 20 mei verplaatst naar maandag 25 mei om 19.30 uur. De agenda blijft ongewijzigd.

• Verbonden partijen en overige samenwerkingen - Ontwerprekening 2019 GR KDB
  • Verbonden partijen en overige samenwerkingen - Vaststellen Zienswijze begroting 2021 BSGR
  • Intrekken Marktverordening Oegstgeest 2015 en Verordening marktgeld 2020
  • Meerjarenprogramma Grondexploitaties 2020