Beeldvormende vergadering over MEOB-terrein op 30 november

Beeldvormende vergadering over MEOB-terrein op 30 november

Op 30 november organiseert de gemeenteraad een beeldvormende raadsvergadering over de herinrichting het voormalige complex van het Marine Elektronisch Optisch Bedrijf (MEOB) langs de A44 aan de noordkant van Oegstgeest. De gemeente heeft het MEOB-terrein gekocht van het Rijksvastgoedbedrijf en gelijk weer verkocht aan Consortium A44, een samenwerkingsverband van lokale en regionale ondernemers.

Consortium A44 wil volgend jaar het bedrijventerrein De Boeg opzetten. Tijdens deze vergadering (start: 20.00 uur) worden de plannen nader uitgelegd. Het bedrijventerrein moet eind 2019 grotendeels gereed zijn.

Wilt u graag meer te weten komen over de voorstellen of meepraten? Daarnaast wordt u bijgepraat over de geluidsoverlast bij Schiphol. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom in de Raadzaal. De vergadering via de livestream volgen, is ook uiteraard mogelijk.

Archieffoto MEOB-terrein uit 1995 met toenmalige bebouwing