U bent hier: Home / Nieuws / Nieuwsberichten

Hier leest u alle nieuwsberichten, die tot nu toe gepubliceerd zijn.

• Donderdag 9 januari: oordeelvormende raadsvergadering Ruimte en Burger - aanvang 20.00 uur

Donderdag 9 januari vinden er een oordeelsvormende raadsvergadering Ruimte en Burger plaats op het gemeentehuis van Oegstgeest. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur in de Raadzaal.

Oordeelsvormende raadsbijeenkomst Ruimte 9 januari 2020 – aanvang 20.00 uur

• Instemming 11de wijziging gemeenschappelijke regeling ODWH

Oordeelsvormende raadsbijeenkomst Burger 9 januari 2020 - aanvang 20.00 uur

• Kader ‘Samen sterk voor de toekomst van de Jeugd(hulp),opdracht voor de gemeentelijke toegang jeugdhulp vanaf 2021’
    • Zienswijze Regionaal Beleidsplan Veiligheidsregio Hollands Midden 2020-2023
    • Stukken ter kennisneming

Komt u ook? U kunt de vergaderingen ook live thuis volgen of later terug kijken via https://oegstgeest.raadsinformatie.nl/.

• Dinsdag 10 december 2019: Commissie Regiozaken om 20.00 uur

Dinsdag 10 december vindt er een Commissie Regiozaken plaats op het gemeentehuis van Oegstgeest. De vergadering begint om 20.00 uur in de Raadzaal.

• Holland Rijnland
    • Omgevingsdienst West Holland
    • Verbonden partijen – Zienswijze begrotingswijziging 5 Servicepunt71
    • Samenwerking in de Leidse Regio

• Donderdag 14 november: oordeelvormende raadsvergadering Burger - aanvang 20.00 uur Trouwzaal

In deze raadsbijeenkomst komen o.a. de volgende agendapunten aan de orde:

• Uitgangspuntennotitie I.H.P.
    • Aanvraag extra krediet uitbreiding basisschool Het Dok
    • Stukken ter kennisneming

U bent natuurlijk van harte welkom om de raadsbijeenkomst bij te wonen in de Raadzaal op het gemeentehuis van Oegstgeest. Ook kunt u de vergadering thuis live volgen of later terugkijken via de website van gemeenteraad Oegstgeest.

Download ook de app RaadDigitaal voor Android en Apple voor de agenda en de vergaderstukken van de gemeenteraad van Oegstgeest.

VOLG HET LIVE ONLINE!

• Donderdag 14 november: oordeelvormende raadsvergadering Ruimte - aanvang 19.00 uur Trouwzaal

LET OP: deze raadsbijeenkomst begint om 19.00 uur!

In deze beeldvormende raadsbijeenkomst Ruimte komen o.a. de volgende agendapunten aan de orde:

• Jaarlijkse presentatie over Schiphol
    • Bomenverordening