Update 25 maart: RAADSVERGADERING AFGELAST

Update 25 maart: RAADSVERGADERING AFGELAST

De gemeenteraad stelt de gezondheid van inwoners, medewerkers en de raads- en commissieleden voorop. Afgelopen week werden er extra maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Besluitvormende raadsvergadering afgelast!

We willen het risico op verspreiding zoveel mogelijk tegengaan met elkaar. Het presidium (het dagelijks bestuur van de gemeenteraad) heeft daarom besloten om de besluitvormende raadsvergadering van donderdag 26 maart niet door te laten gaan. De stukken die voor besluitvorming op de agenda stonden, schuiven door naar de volgende besluitvormende raadsvergadering. De volgende raadsvergadering vindt plaats op donderdag 23 april.

Heeft u vragen over de genomen maatregelen? Neem dan contact op met de griffie van gemeente Oegstgeest: griffie@oegstgeest.nl.