Donderdag 9 mei: oordeelvormende raadsvergadering Ruimte - aanvang 20.00 uur Raadzaal

Oordeelsvormende raadsbijeenkomst Ruimte – 9 mei 2019 - aanvang 20.00 uur

In deze raadsbijeenkomst komen o.a. de volgende agendapunten aan de orde:

• Regionaal Risicoprofiel Veiligheidsregio Hollands Midden 2020-2023.
  • Stukken ter kennisneming.
  • Zienswijze bestuursbegroting OPOO 2019.
  • Doorontwikkeling zorg- en veiligheidshuis notitie en advies fase 1.
  • BSGR: aanbiedingsbrief, begrotingswijziging maart 2019, begroting 2020-2023, gewaarmerkte jaarrekening 2018, CV-wg jaarrekening 2018 en accountantsverslag 2018.
  • RDOG HM: Brief aan gemeenteraden jaarstukken 2018 en aanbiedingsbrief aan gemeenteraden Concept Programmabegroting 2020 plus Concept Programmabegroting 2020.
  • Servicepunt71: Brief aan de gemeenteraden Ontwerpbegroting 2020, Ontwerpbegroting 2020, Concept Jaarstukken 2018 en Kadernota 2020-2023
  • Portefeuilleverdeling en onderlinge vervanging college.

Let op: Er zijn twee stukken bij agendapunt 7: voorstel vaststellen Nota van Uitgangspunten Wilhelminapark en Geesten. Het gaat om de stukken: de “Nota van Uitgangspunten Wilhelminapark en Geesten” en de “concept gebiedsvisie Overgeest”. Deze stukken zijn te groot om op de website te plaatsen. Wilt u de stukken inzien? Dat kan bij de welkomstbalie van het gemeentehuis. Mocht u de stukken digitaal willen ontvangen, stuur dan een mail aan de griffie (griffie@oegstgeest.nl). U ontvangt dan een link naar de stukken toe.

U bent natuurlijk van harte welkom om de raadsbijeenkomst bij te wonen in de Raadzaal op het gemeentehuis van Oegstgeest. Ook kunt u de vergadering thuis live volgen of later terugkijken via de website van gemeenteraad Oegstgeest.

Download ook de app RaadDigitaal voor Android en Apple voor de agenda en de vergaderstukken van de gemeenteraad van Oegstgeest.

VOLG HET LIVE ONLINE!