Donderdag 8 november: Oordeelsvormende raadsbijeenkomsten Burger en Ruimte - aanvang 20.00 uur

Oordeelsvormende raadsbijeenkomst Burger – 8 november 2018 -.aanvang 20.00 uur

• Begroting 2018 Servicepunt71 3e wijziging.
  • Verordening maatschappelijke ondersteuning Oegstgeest 2019.
  • Inkoopstrategie Jeugdzorg.

Oordeelsvormende  raadsbijeenkomst Ruimte – 8 november 2018 - aanvang 20.00 uur

• Geen wensen en bedenkingen te uiten ten aanzien van het wijzigingsplan Duivenvoordestraat maatschappelijke voorziening.
  • Vaststellen bestemmingsplan Poelgeest (bestuurlijke lus).
  • Vaststellen bestemmingsplan Oranje Nassau.
  • Dhr. Poelmans geeft een jaarlijkse terugkoppeling inzake Omgevingsraad Schiphol.

U bent natuurlijk van harte welkom om de raadsbijeenkomst bij te wonen in de Raadzaal op het gemeentehuis van Oegstgeest. Ook kunt u de vergadering thuis live volgen of later terugkijken via de website van gemeenteraad Oegstgeest.

Download ook de app RaadDigitaal voor Android en Apple voor de agenda en de vergaderstukken van de gemeenteraad van Oegstgeest.

VOLG HET LIVE ONLINE!