Donderdag 31 januari: beeldvorming Ruimte en commissie Regiozaken - aanvang 20.00 uur

Donderdag 31 januari vinden er een beeldvormende raadsvergadering Ruimte en een commissie Regiozaken plaats op het gemeentehuis van Oegstgeest. De aanvang voor beide bijeenkomsten is 20.00 uur. De beeldvormende raadsvergadering vindt plaats in de Raadzaal en de commissie Regiozaken vindt plaats in de trouwzaal.

Raadzaal: Beeldvormende raadsbijeenkomst - aanvang 20.00 uur

• Uitvoeringsprogramma ‘Impuls Duurzaam Oegstgeest’.
Trouwzaal: Commissie Regiozaken  – aanvang 20.00 uur
  • Stand van zaken afhandeling motie Holland Rijnland.
  •  Werkwijze commissie Regio.
  • Presentatie directeur ODHW.

U bent natuurlijk van harte welkom om de raadsbijeenkomst bij te wonen in de Raadzaal op het gemeentehuis van Oegstgeest. Ook kunt u de vergadering thuis live volgen of later terugkijken via de website van gemeenteraad Oegstgeest.

Download ook de app RaadDigitaal voor Android en Apple voor de agenda en de vergaderstukken van de gemeenteraad van Oegstgeest.

VOLG HET LIVE ONLINE!