Begrotingsraad deel 2: dinsdag 6 november - aanvang 19.30 uur

Begrotingsraad deel 2: dinsdag 6 november - aanvang 19.30 uur

Donderdag 1 november om 19.30 uur start de 'Begrotingsraad' in de Raadzaal van het gemeentehuis. Op dinsdag 6 november om 19.30 uur wordt het tweede deel van de 'Begrotingsraad' vervolgd.

Het college stelt de raad voor de begroting 2019-2022 vast te stellen. De begroting is meerjarig financieel sluitend. De in juni door de raad vastgestelde perspectiefnota 2019 en het recente coalitieakkoord 2018-2022 zijn in de begroting verwerkt. Ook zijn enkele nieuwe ontwikkelingen in de begroting opgenomen.

U bent van harte welkom in de Raadzaal van het gemeentehuis om de avonden bij te wonen. Deze vergadering wordt live uitgezonden en is later ook terug te kijken via de website van de gemeenteraad. Het maken van camerabeelden om een openbare raads- of commissievergadering via internet live uit te zenden is conform de privacywetgeving.